Verslaafd! gemist? Jari bekent voor drugstest dat hij cocaïne heeft gebruikt

Verslaafd! gemist? Jari bekent voor drugstest dat hij cocaïne heeft gebruikt

Donderdag 5 mei 2022 om 10:06

In Verslaafd! wordt deze week Jari gevolgd, hij kampte met een ernstige drugsverslaving maar hij is naar een afkickkliniek geweest. Zijn familie hoopt dat Jari nu zonder drugs door het leven kan gaan, en zoals elke week komt aan het einde van de aflevering de hele familie bij elkaar. Presentator Ewout Genemans vraagt Jari of hij in een potje wil plassen voor een drugstest, en Jari komt met een smoesje. Even later bekent Jari dat hij toch weer cocaïne heeft gebruikt, en gaat met de billen bloot bij zijn familie. “Ik baal er echt ontzettend van, maar het is wel de waarheid.”

Bekijk het fragment uit Verslaafd! hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Verslaafd!</em> gemist? Jari bekent voor drugstest dat hij cocaïne heeft gebruikt In Verslaafd! wordt deze week Jari gevolgd, hij kampte met een ernstige drugsverslaving maar hij is naar een afkickkliniek geweest. Zijn familie hoopt dat Jari nu zonder drugs door het leven kan gaan, en zoals elke week komt aan het einde van de aflevering de hele familie bij elkaar. Presentator Ewout Genemans vraagt Jari of hij in een potje wil plassen voor een drugstest, en Jari komt met een smoesje. Even later bekent Jari dat hij toch weer cocaïne heeft gebruikt, en gaat met de billen bloot bij zijn familie. “Ik baal er echt ontzettend van, maar het is wel de waarheid.” Bekijk het fragment uit Verslaafd! hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv. 'Duivels dilemma' in Verslaafd!: de laatste kans voor cocaïne-verslaafde Jari (video) Bekijk deze video » Verslaafd! gemist? Moeder Wilberti gaat kapot door Jari's cocaïneverslaving Bekijk deze video »
TV :
Verslaafd! gemist? Jari bekent voor drugstest dat hij cocaïne heeft gebruikt

Actuele video's

Meer actuele video's