Waylon wil niet dat The Voice stopt doordat vier mensen zich misdragen

Waylon wil niet dat The Voice stopt doordat vier mensen zich misdragen

In Shownieuws wordt gesproken over de toekomst van The Voice Of Holland, Waylon heeft namelijk laten weten dat hij wil dat de talentenjacht doorgaat. Vier mensen van het programma, Ali B, Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en een regisseur, zijn in opspraak wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag, vandaar dat de show is stilgelegd. Waylon vindt het echter zonde dat het programma om zeep wordt geholpen door vier mensen die zich hebben misdragen, en daar zijn de deskundigen aan de desk het mee eens.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Waylon wil niet dat <em>The Voice</em> stopt doordat vier mensen zich misdragen In Shownieuws wordt gesproken over de toekomst van The Voice Of Holland, Waylon heeft namelijk laten weten dat hij wil dat de talentenjacht doorgaat. Vier mensen van het programma, Ali B, Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en een regisseur, zijn in opspraak wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag, vandaar dat de show is stilgelegd. Waylon vindt het echter zonde dat het programma om zeep wordt geholpen door vier mensen die zich hebben misdragen, en daar zijn de deskundigen aan de desk het mee eens. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Strafrechtelijk onderzoek rondom The Voice of Holland: zo ziet dat eruit (video) Bekijk deze video » Shownieuws: onderzoek misstanden The Voice of Holland krijgt hoge prioriteit (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waylon wil niet dat The Voice stopt doordat vier mensen zich misdragen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV