Femke Halsema prijst Tieme de Laat voor Dodenherdenking-speech: "Onder de indruk"

Femke Halsema prijst Tieme de Laat voor Dodenherdenking-speech: "Onder de indruk"

De negentienjarige student Tieme de Laat uit Den Bosch mocht woensdagavond bij de Dodenherdenking op de Dam een toespraak houden. Daarin vertelde hij het verhaal van zijn overgrootvader, die gevangenen in Kamp Vught op meerdere manieren hielp. Dat deed hij bijna uit het hoofd, en daar was Femke Halsema zeer van onder de indruk.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Femke Halsema</em> prijst Tieme de Laat voor <em>Dodenherdenking</em>-speech: &quot;Onder de indruk&quot; De negentienjarige student Tieme de Laat uit Den Bosch mocht woensdagavond bij de Dodenherdenking op de Dam een toespraak houden. Daarin vertelde hij het verhaal van zijn overgrootvader, die gevangenen in Kamp Vught op meerdere manieren hielp. Dat deed hij bijna uit het hoofd, en daar was Femke Halsema zeer van onder de indruk. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. KlompenDat vertelt Halsema aan tafel bij Beau tegen Tieme, die ook loftuitingen van Beau van Erven Dorens en Hans Goedkoop krijgt. Ook vertelt hij iets meer over zijn overgrootvader. Die hielp gevangenen van Kamp Vught onder meer door hun kapotte klompen te repareren, en daar wat eten in te stoppen. Ook smokkelde hij briefjes naar binnen en buiten. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Femke Halsema prijst Tieme de Laat voor Dodenherdenking-speech: "Onder de indruk"

Klompen
Dat vertelt Halsema aan tafel bij Beau tegen Tieme, die ook loftuitingen van Beau van Erven Dorens en Hans Goedkoop krijgt. Ook vertelt hij iets meer over zijn overgrootvader. Die hielp gevangenen van Kamp Vught onder meer door hun kapotte klompen te repareren, en daar wat eten in te stoppen. Ook smokkelde hij briefjes naar binnen en buiten.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's