Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens verwart lichtzwaarden-gevecht met kung fu

Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens verwart lichtzwaarden-gevecht met kung fu

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Hilarische beelden: <em>Beau van Erven Dorens</em> verwart lichtzwaarden-gevecht met kung fu Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Woensdag ging het in Beau over de fascinatie van Sander van de Pavert voor Star Wars. Een gevecht met lichtzwaarden kon natuurlijk niet uitblijven en dus had de redactie Jan Blokland uitgenodigd voor een spoedcursus vechten met lichtzwaarden voor presentator Beau van Erven Dorens. Die begint vol enthousiasme aan zijn gevecht, hoewel hij moet oppassen dat hij zijn eigen hand er niet afhakt. Het levert hilarische beelden op, want Van Erven Dorens verwart Star Wars met de kung fu-films van Bruce Lee... Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau: Charlotte en Fleur Melkert (25) in Forbes-lijst meest invloedrijk onder 30 jaar Bekijk deze video » LuckyTV: koning Willy dolblij met Star Wars-lichtzwaard, "may the force be with you!" Bekijk deze video » Sander van de Pavert is enorme Star Wars-nerd: "14 jaar vrijwel dagelijks gekeken" Bekijk deze video » Femke Halsema prijst Tieme de Laat voor Dodenherdenking-speech: "Onder de indruk" Bekijk deze video » Zien: Hans Goedkoop had in 4 mei-lezing harde kritiek op Mark Rutte en kabinet Bekijk deze video »
Talkshow :
Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens verwart lichtzwaarden-gevecht met kung fu

Woensdag ging het in Beau over de fascinatie van Sander van de Pavert voor Star Wars. Een gevecht met lichtzwaarden kon natuurlijk niet uitblijven en dus had de redactie Jan Blokland uitgenodigd voor een spoedcursus vechten met lichtzwaarden voor presentator Beau van Erven Dorens. Die begint vol enthousiasme aan zijn gevecht, hoewel hij moet oppassen dat hij zijn eigen hand er niet afhakt. Het levert hilarische beelden op, want Van Erven Dorens verwart Star Wars met de kung fu-films van Bruce Lee...

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens verwart lichtzwaarden-gevecht met kung fu of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV