HLF8: Paul Verhoeven wil geen Soldaat van Oranje 2 vanwege gemis Ruther Hauer

HLF8: Paul Verhoeven wil geen Soldaat van Oranje 2 vanwege gemis Ruther Hauer

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 4 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks heeft in HLF8 een interview met topregisseur Paul Verhoeven. Ter ere van dodenherdenking praat ze met hem over de iconische film Soldaat van Oranje. Er gingen geruchten dat er een vervolg op deze film aan zit te komen, maar volgens Verhoeven is daar niets van waar. Hij zou dit ook niet willen, vanwege het gemis van Rutger Hauer die in 2019 overleed. “En afgezien van Star Wars 2 heb ik nog nooit een sequel gezien die beter was dan het origineel.”

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em>: Paul Verhoeven wil geen <em>Soldaat van Oranje 2</em> vanwege gemis Ruther Hauer Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 4 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks heeft in HLF8 een interview met topregisseur Paul Verhoeven. Ter ere van dodenherdenking praat ze met hem over de iconische film Soldaat van Oranje. Er gingen geruchten dat er een vervolg op deze film aan zit te komen, maar volgens Verhoeven is daar niets van waar. Hij zou dit ook niet willen, vanwege het gemis van Rutger Hauer die in 2019 overleed. “En afgezien van Star Wars 2 heb ik nog nooit een sequel gezien die beter was dan het origineel.” Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Musical Soldaat Van Oranje stilgelegd: halve cast besmet met coronavirus (video) Bekijk deze video » Soldaat van Oranje woensdag te zien bij SBS6: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV