Boer zoekt vrouw: hoe reageert Janine op avances van Sander tijdens citytrip?

Boer zoekt vrouw: hoe reageert Janine op avances van Sander tijdens citytrip?

Janine had het erg zwaar tijdens de logeerweek in Boer zoekt vrouw. Ze vond het lastig om te kiezen tussen Christiaan en Sander, en de vlinders voelt ze nog niet echt. Ze koos toch voor Sander en samen gaan ze op citytrip naar Lissabon. In een voorproefje op de aflevering van zondag vertelt Janine dat ze ernaar uitkijkt om Sander beter te leren kennen. Sander trekt in de beelden erg naar haar toe, het is de grote vraag hoe de boerin op zijn avances reageert...

Bekijk de video van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: hoe reageert Janine op avances van Sander tijdens citytrip? Janine had het erg zwaar tijdens de logeerweek in Boer zoekt vrouw. Ze vond het lastig om te kiezen tussen Christiaan en Sander, en de vlinders voelt ze nog niet echt. Ze koos toch voor Sander en samen gaan ze op citytrip naar Lissabon. In een voorproefje op de aflevering van zondag vertelt Janine dat ze ernaar uitkijkt om Sander beter te leren kennen. Sander trekt in de beelden erg naar haar toe, het is de grote vraag hoe de boerin op zijn avances reageert... Bekijk de video van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard blikt terug op spannende uitzending Boer Zoekt Vrouw (video) Bekijk deze video » Maud begint in Boer zoekt vrouw al over samenwonen met Evert: ‘Zou je dat aankunnen?’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's