Ontknoping Married at First Sight 10 en 11 mei bij RTL 4: bekijk de eerste beelden

Ontknoping Married at First Sight 10 en 11 mei bij RTL 4: bekijk de eerste beelden

Donderdag 5 mei 2022 om 12:48

Nog even geduld en dan krijg je eindelijk antwoord op de prangende vraag wie de liefde hebben gevonden in Married at First Sight. Aankomende dinsdag en woensdag wordt duidelijk welke stellen getrouwd blijven en wie hun trouwring inleveren. In de eerste beelden is te zien dat het er niet altijd even gezellig aan toegaat tussen de koppels, die elkaar voor het altaar voor het eerst ontmoetten. Ze zijn aan elkaar gekoppeld door de wetenschap, maar of het juiste gevoel erbij komt kijken is nog maar de vraag...

Bekijk de vooruitblik op Married at First Sight hieronder.

De ontknoping van Married at First Sight is vanaf dinsdag 10 mei om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Ontknoping <em>Married at First Sight</em> 10 en 11 mei bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Nog even geduld en dan krijg je eindelijk antwoord op de prangende vraag wie de liefde hebben gevonden in Married at First Sight. Aankomende dinsdag en woensdag wordt duidelijk welke stellen getrouwd blijven en wie hun trouwring inleveren. In de eerste beelden is te zien dat het er niet altijd even gezellig aan toegaat tussen de koppels, die elkaar voor het altaar voor het eerst ontmoetten. Ze zijn aan elkaar gekoppeld door de wetenschap, maar of het juiste gevoel erbij komt kijken is nog maar de vraag... Bekijk de vooruitblik op Married at First Sight hieronder. De ontknoping van Married at First Sight is vanaf dinsdag 10 mei om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. MAFS gemist? Birgitte zet Jan voor het blok met zeer ongemakkelijke vraag Bekijk deze video » Tortelduifjes Astleigh en Rowan geven elkaar torenhoge cijfers in MAFS (video) Bekijk deze video »
TV :
Ontknoping Married at First Sight 10 en 11 mei bij RTL 4: bekijk de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's