Media Inside: Kees van der Spek geniet van reizen, Alberto Stegeman van gehaktstaaf

Media Inside: Kees van der Spek geniet van reizen, Alberto Stegeman van gehaktstaaf

In Media Inside vraagt Marcel van Roosmalen zich af of Alberto Stegeman het niet zwaar heeft met zijn crimeprogramma, vergeleken met Kees van der Spek die alleen maar mooie reizen maakt. “Ik denk dat je onderschat hoe leuk het kan zijn om met een camerateam bij een pompstation te stoppen, alle drie lekker een gehaktstaaf te eten, weer terug te keren in de auto, muziekje op”, aldus Stegeman. “Dan pak je een boef, rijd je weer terug naar huis, misschien nog een gehaktstaaf… Ik denk dat jullie totaal niet door hebben hoe leuk dat is.”

Bekijk de beelden van Media Inside hieronder.

Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Media Inside</em>: Kees van der Spek geniet van reizen, Alberto Stegeman van gehaktstaaf In Media Inside vraagt Marcel van Roosmalen zich af of Alberto Stegeman het niet zwaar heeft met zijn crimeprogramma, vergeleken met Kees van der Spek die alleen maar mooie reizen maakt. “Ik denk dat je onderschat hoe leuk het kan zijn om met een camerateam bij een pompstation te stoppen, alle drie lekker een gehaktstaaf te eten, weer terug te keren in de auto, muziekje op”, aldus Stegeman. “Dan pak je een boef, rijd je weer terug naar huis, misschien nog een gehaktstaaf… Ik denk dat jullie totaal niet door hebben hoe leuk dat is.” Bekijk de beelden van Media Inside hieronder. Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv. Emma Wortelboer weigerde HLF8 vanwege aangifte tegen Johnny de Mol Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen: 'Al deze mensen hebben een mening over Johan Derksen' (Media Inside) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's