Finale Expeditie Robinson: Ferry Doedens dolblij met finaleplek en eten

Finale Expeditie Robinson: Ferry Doedens dolblij met finaleplek en eten

Vanavond is het tijd voor de grote finale van Expeditie Robinson All Stars. Na Niels Gomperts en Dominique Hazeleger heeft Ferry Doedens een finaleplek weten te bemachtigen, en als hij zijn medefinalisten ziet wordt duidelijk dat hij dolblij is met deze prestatie. Maar de acteur wordt minstens zo gelukkig van het eten dat op hem staat te wachten…

Bekijk de eerste beelden van de finale van Expeditie Robinson hieronder.

De finale van Expeditie Robinson is donderdag 5 mei om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Expeditie Robinson</em>: Ferry Doedens dolblij met finaleplek en eten Vanavond is het tijd voor de grote finale van Expeditie Robinson All Stars. Na Niels Gomperts en Dominique Hazeleger heeft Ferry Doedens een finaleplek weten te bemachtigen, en als hij zijn medefinalisten ziet wordt duidelijk dat hij dolblij is met deze prestatie. Maar de acteur wordt minstens zo gelukkig van het eten dat op hem staat te wachten… Bekijk de eerste beelden van de finale van Expeditie Robinson hieronder. De finale van Expeditie Robinson is donderdag 5 mei om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson: wint Niels of Ferry een finaleplek in loodzware proef? Bekijk deze video » Sebastiaan Labrie in RTL Boulevard: 'Had finale Expeditie Robinson willen halen' (video) Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Finale Expeditie Robinson: Ferry Doedens dolblij met finaleplek en eten

Actuele video's

Meer actuele video's