Bij ons op het kamp: bekijk de beelden van huwelijksaanzoek tijdens Lenie's optreden

Bij ons op het kamp: bekijk de beelden van huwelijksaanzoek tijdens Lenie's optreden

Vanavond zien we een nieuwe aflevering van de realityserie Bij ons op het kamp op RTL 5. Hierin kijken we mee in het leven van een aantal bewoners van een woonwagenkamp. Bekijk een fragment waarin een huwelijksaanzoek wordt gedaan, hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Bij ons op het kamp</em>: bekijk de beelden van huwelijksaanzoek tijdens Lenie's optreden Vanavond zien we een nieuwe aflevering van de realityserie Bij ons op het kamp op RTL 5. Hierin kijken we mee in het leven van een aantal bewoners van een woonwagenkamp. Bekijk een fragment waarin een huwelijksaanzoek wordt gedaan, hieronder. Lees verder onder de video. HuwelijksaanzoekLenie is ingehuurd om te zingen op een verjaardag. Als hij het nummer 'Ik kan niet meer zonder jou' van André Hazes inzet vindt er een huwelijksaanzoek plaats. Bekijk vanavond de hele aflevering. Bij ons op het kamp is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Bij ons op het kamp terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van nieuwe RTL 5-realityserie Bij Ons Op Het Kamp Bekijk deze video » Bekijk de promo van Bij Ons op het Kamp met kermisreizigers familie Moonen Bekijk deze video »
TV :
Bij ons op het kamp: bekijk de beelden van huwelijksaanzoek tijdens Lenie's optreden

Huwelijksaanzoek
Lenie is ingehuurd om te zingen op een verjaardag. Als hij het nummer 'Ik kan niet meer zonder jou' van André Hazes inzet vindt er een huwelijksaanzoek plaats. Bekijk vanavond de hele aflevering.

Bij ons op het kamp is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Bij ons op het kamp terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV