Bachelor Thomas van der Vlugt verrast Merel Beks op haar verjaardag (video)

Bachelor Thomas van der Vlugt verrast Merel Beks op haar verjaardag (video)

Donderdag 5 mei 2022 om 15:42

De afgelopen weken zagen we op Videoland hoe Thomas van der Vlugt in de Bachelor op zoek was naar de ware liefde. En hij heeft zijn vrouw gevonden! Het is Merel Beks die momenteel in de watten wordt gelegd door de StukTV-presentator. Bekijk de video hieronder.

Verrassingen
Merel deelt vandaag op haar Instagram hoe leuk de twee het samen hebben. Ze wordt verrast op haar verjaardag met een mega handdoek van Thomas en ze fietsen samen naar een hotel: "Deze man blijft mij maar verrassen", schrijft ze bij de video hieronder.

Heb je De Bachelor gemist? Je kunt de leukste fragmenten van De Bachelor terugkijken via Gids.tv. En alle afleveringen via Videoland.

Bachelor <em>Thomas van der Vlugt</em> verrast <em>Merel Beks</em> op haar verjaardag (video) De afgelopen weken zagen we op Videoland hoe Thomas van der Vlugt in de Bachelor op zoek was naar de ware liefde. En hij heeft zijn vrouw gevonden! Het is Merel Beks die momenteel in de watten wordt gelegd door de StukTV-presentator. Bekijk de video hieronder. VerrassingenMerel deelt vandaag op haar Instagram hoe leuk de twee het samen hebben. Ze wordt verrast op haar verjaardag met een mega handdoek van Thomas en ze fietsen samen naar een hotel: "Deze man blijft mij maar verrassen", schrijft ze bij de video hieronder. Heb je De Bachelor gemist? Je kunt de leukste fragmenten van De Bachelor terugkijken via Gids.tv. En alle afleveringen via Videoland. Bekijk ook De Bachelor: StukTV-mannen hebben gelijk, Thomas en Merel zijn nog steeds samen Bekijk deze video » Succesvol Bachelor-koppel Merel Beks en Thomas van der Vlugt zijn in de wolken (video) Bekijk deze video »
Show :
Bachelor Thomas van der Vlugt verrast Merel Beks op haar verjaardag (video)

Actuele video's

Meer actuele video's