Kees van der Spek donderdag te gast bij BEAU (video)

Kees van der Spek donderdag te gast bij BEAU (video)

Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen. In de Instagram Stories van Kees van der Spek zien we dat de journalist vanavond te gast is bij Beau. Hij zal het natuurlijk hebben over oplichters.

Bekijk Kees' Instagram Story over zijn komst bij Beau hieronder.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kees van der Spek</em> donderdag te gast bij BEAU (video) Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen. In de Instagram Stories van Kees van der Spek zien we dat de journalist vanavond te gast is bij Beau. Hij zal het natuurlijk hebben over oplichters. Bekijk Kees' Instagram Story over zijn komst bij Beau hieronder. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens verwart lichtzwaarden-gevecht met kung fu Bekijk deze video » Bizar: Edsilia Rombley verloor bijna twintig kilo met Alizonne-dieet (video) Bekijk deze video »
TV :
Kees van der Spek donderdag te gast bij BEAU (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kees van der Spek donderdag te gast bij BEAU (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV