Million Dollar Island: Jochem moet het eiland verlaten en baalt (video)

Million Dollar Island: Jochem moet het eiland verlaten en baalt (video)

Jochem moest het programma Million Dollar Island in de uitzending van zondag 1 mei verlaten: "Het is niet eens een wedstrijd geweest en daar baal ik het meest van", zegt Jochem op de boot tijdens de terugreis. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Jochem moet het eiland verlaten en baalt (video) Jochem moest het programma Million Dollar Island in de uitzending van zondag 1 mei verlaten: "Het is niet eens een wedstrijd geweest en daar baal ik het meest van", zegt Jochem op de boot tijdens de terugreis. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Liz en Demi graven 25 kilo rijst op in Million Dollar Island (video) Bekijk deze video » Million Dollar Island: Demi legt sneaky plan uit hoe ze meer eten dan de rest Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's