Sneakertentoonstelling in Den Bosch een groot succes: 'Stukje cultuur' (video)

Sneakertentoonstelling in Den Bosch een groot succes: 'Stukje cultuur' (video)

Donderdag 5 mei 2022 om 19:20

<em>Sneakertentoonstelling</em> in Den Bosch een groot succes: 'Stukje cultuur' (video) Sneakerfans stonden donderdagochtend in de rij voor het Design Museum in Den Bosch. De tentoonstelling 'Sneakers Unboxed' is open voor publiek met vele exclusieve modellen. 'Het is een stukje cultuur.' De tentoonstelling gaat over de geschiedenis van het schoeisel en exclusiviteit van sommige modellen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: parkiet overleeft grote flatbrand in Dordrecht (video) Bekijk deze video » Video: Oekraïners in Nederland zingen voor de vrede tijdens Dodenherdenking Bekijk deze video » Hart van Nederland: iedereen verplicht vrij op Bevrijdingsdag? 'Hard nodig' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Sneakerfans stonden donderdagochtend in de rij voor het Design Museum in Den Bosch. De tentoonstelling 'Sneakers Unboxed' is open voor publiek met vele exclusieve modellen. 'Het is een stukje cultuur.' De tentoonstelling gaat over de geschiedenis van het schoeisel en exclusiviteit van sommige modellen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's