Olcay Gulsen in RTL Boulevard over ophef Fatale Liefde: 'Hebben goed gesprek gehad'

Olcay Gulsen in RTL Boulevard over ophef Fatale Liefde: 'Hebben goed gesprek gehad'

Een deelneemster van Fatale Liefde van de KRO-NCRV is allesbehalve tevreden, liet ze donderdag weten op LinkedIn. Ze schreef onder andere: 'We zijn geen entertainment.

Lees verder onder de video.

Olcay Gulsen in <em>RTL Boulevard</em> over ophef <em>Fatale Liefde</em>: 'Hebben goed gesprek gehad' Een deelneemster van Fatale Liefde van de KRO-NCRV is allesbehalve tevreden, liet ze donderdag weten op LinkedIn. Ze schreef onder andere: 'We zijn geen entertainment. Lees verder onder de video. 'Traumatiserend'In de nieuwe serie Fatale Liefde gaat Olcay Gulsen in gesprek met slachtoffers en deskundigen op het gebied van partnergeweld. Het doel van het programma is het bespreekbaar maken van gewelddadige relaties en slachtoffers stimuleren om op tijd aan de bel te trekken. Deelnemer Tessel ter Zweege noemt haar deelname traumatiserend. Olcay Gulsen reageerde in RTL Boulevard op de ophef. 'We hebben een goed gesprek gehad.' Het nieuwe programma Fatale liefde is vanaf dinsdag 3 mei wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Fatale liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Olcay Gulsen in RTL Boulevard over ophef Fatale Liefde: 'Hebben goed gesprek gehad'

'Traumatiserend'
In de nieuwe serie Fatale Liefde gaat Olcay Gulsen in gesprek met slachtoffers en deskundigen op het gebied van partnergeweld. Het doel van het programma is het bespreekbaar maken van gewelddadige relaties en slachtoffers stimuleren om op tijd aan de bel te trekken. Deelnemer Tessel ter Zweege noemt haar deelname traumatiserend. Olcay Gulsen reageerde in RTL Boulevard op de ophef. 'We hebben een goed gesprek gehad.'

Het nieuwe programma Fatale liefde is vanaf dinsdag 3 mei wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Fatale liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's