Jacqueline Blom in Khalid & Sophie over abortuswet VS: 'Niet normaal gaan vinden'

Jacqueline Blom in Khalid & Sophie over abortuswet VS: 'Niet normaal gaan vinden'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Jacqueline Blom in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over abortuswet VS: 'Niet normaal gaan vinden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Actrice Jacqueline Blom was op bevrijdingsdag te gast in Khalid & Sophie. Daar vertelde ze over het belang van vrijheid en zei ze zich steeds meer bewust te worden van een andere vrijheid die we in Nederland hebben, namelijk de vrijheid om te beschikken over je eigen lichaam. Oklahoma in de Verenigde Staten stelt per direct een zeer strenge abortuswet in. 'Het maakt me zeer alert dat we het niet vanzelfsprekend moeten vinden.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jacqueline Blom in Khalid & Sophie over abortuswet VS: 'Niet normaal gaan vinden'

Actrice Jacqueline Blom was op bevrijdingsdag te gast in Khalid & Sophie. Daar vertelde ze over het belang van vrijheid en zei ze zich steeds meer bewust te worden van een andere vrijheid die we in Nederland hebben, namelijk de vrijheid om te beschikken over je eigen lichaam. Oklahoma in de Verenigde Staten stelt per direct een zeer strenge abortuswet in. 'Het maakt me zeer alert dat we het niet vanzelfsprekend moeten vinden.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV