Bekijk hier de nieuwe trailer Game of Thrones spin-off House of the Dragon

Bekijk hier de nieuwe trailer Game of Thrones spin-off House of the Dragon

HBO heeft de eerste teaser-trailer van House of the Dragon vrijgegeven. Nog een kleine vier maanden wachten en dan is de langverwachte spin-off van de hitserie Game of Thrones eindelijk een feit. En wij kunnen echt niet wachten. Bekijk hieronder de trailer van de serie House of the Dragon.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bekijk hier de nieuwe trailer <em>Game of Thrones</em> spin-off <em>House of the Dragon</em> HBO heeft de eerste teaser-trailer van House of the Dragon vrijgegeven. Nog een kleine vier maanden wachten en dan is de langverwachte spin-off van de hitserie Game of Thrones eindelijk een feit. En wij kunnen echt niet wachten. Bekijk hieronder de trailer van de serie House of the Dragon. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. 200 jaar terug in de tijdDe splinternieuwe serie ademt Game of Thrones in art direction en stijl, maar bevat geen acteurs uit de originele serie omdat het verhaal zich 200 jaar eerder afspeelt. Wel heeft het net als de originele show een boekenreeks als bronmateriaal. Wederom gaat het om het werk van schrijver George R.R. Martin, te weten Fire & Blood. Het draait dan om de familie Targaryen, wat betekent dat we er veel draken voorbijkomen. CastNaast Paddy Considine (Peaky Blinders) en Olivia Cooke (Sound of Metal) zijn onder anderen Matt Smith (Morbius) en Rhys Ifans (The King's Man) in deze serie te zien. Vanaf 22 augustus 2022 is de serie House of the Dragon te zien op HBO Max. Genre: avontuur, drama, fantasy. De serie bevat 10 afleveringen. Bekijk de trailer van We Own This City, 25 april op HBO Max Bekijk deze video » Bekijk de trailer van nieuwe serie The Staircase, 5 mei op HBO Max Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de nieuwe trailer Game of Thrones spin-off House of the Dragon

200 jaar terug in de tijd
De splinternieuwe serie ademt Game of Thrones in art direction en stijl, maar bevat geen acteurs uit de originele serie omdat het verhaal zich 200 jaar eerder afspeelt. Wel heeft het net als de originele show een boekenreeks als bronmateriaal. Wederom gaat het om het werk van schrijver George R.R. Martin, te weten Fire & Blood. Het draait dan om de familie Targaryen, wat betekent dat we er veel draken voorbijkomen.

Cast
Naast Paddy Considine (Peaky Blinders) en Olivia Cooke (Sound of Metal) zijn onder anderen Matt Smith (Morbius) en Rhys Ifans (The King's Man) in deze serie te zien.

Vanaf 22 augustus 2022 is de serie House of the Dragon te zien op HBO Max. Genre: avontuur, drama, fantasy. De serie bevat 10 afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV