ZIEN: trailer van nieuwe thriller Don’t Worry Darling met Florence Pugh en Harry Styles

ZIEN: trailer van nieuwe thriller Don’t Worry Darling met Florence Pugh en Harry Styles

Warner Bros Pictures heeft de eerste trailer van Don't Worry Darling vrijgegeven. Deze lekkere en stevige R-rated thriller komt van regisseur en actrice Olivia Wilde (Booksmart) met hoofdrollen voor Harry Styles en Florence Pugh. Bekijk hieronder de trailer van Don't Worry Darling.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: trailer van nieuwe thriller <em>Don’t Worry Darling</em> met Florence Pugh en Harry Styles Warner Bros Pictures heeft de eerste trailer van Don't Worry Darling vrijgegeven. Deze lekkere en stevige R-rated thriller komt van regisseur en actrice Olivia Wilde (Booksmart) met hoofdrollen voor Harry Styles en Florence Pugh. Bekijk hieronder de trailer van Don't Worry Darling. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Victory ProjectIn het verhaal van Don't worry Darling hebben Alice en Jack het geluk om in de geïdealiseerde gemeenschap Victory te wonen, de experimentele bedrijfsstad waar de mannen, met hun gezinnen, wonen die voor het uiterst geheime Victory Project werken. CastNaast actrice Florence Pugh (Black Widow) en Harry Styles (Dunkirk) zijn ook Gemma Chan (Crazy Rich Asians), KiKi Layne (The Old Guard) en Chris Pine (All the Old Knives) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Olivia Wilde (Booksmart). Vanaf 22 september 2022 is de film Don't Worry Darling te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Thriller. Bekijk de trailer van Operation Mincemeat: vanaf 19 mei in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: trailer van nieuwe thriller Don’t Worry Darling met Florence Pugh en Harry Styles

Victory Project
In het verhaal van Don't worry Darling hebben Alice en Jack het geluk om in de geïdealiseerde gemeenschap Victory te wonen, de experimentele bedrijfsstad waar de mannen, met hun gezinnen, wonen die voor het uiterst geheime Victory Project werken.

Cast
Naast actrice Florence Pugh (Black Widow) en Harry Styles (Dunkirk) zijn ook Gemma Chan (Crazy Rich Asians), KiKi Layne (The Old Guard) en Chris Pine (All the Old Knives) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Olivia Wilde (Booksmart).

Vanaf 22 september 2022 is de film Don't Worry Darling te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Thriller.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV