Zien: dit is de winnaar van Expeditie Robinson: All Stars 2022 (video)

Zien: dit is de winnaar van Expeditie Robinson: All Stars 2022 (video)

Na bloed, zweet en tranen is het eindelijk zover; de grote allesbeslissende finale van Expeditie Robinson: All Stars. De finalisten hebben zich keer op keer bewezen, maar moesten vandaag nog één keer alles op alles zetten. Bekijk hieronder wie de winnaar is geworden van Expeditie Robinson: All Stars.

Lees verder onder de video.

Zien: dit is de winnaar van <em>Expeditie Robinson: All Stars</em> 2022 (video) Na bloed, zweet en tranen is het eindelijk zover; de grote allesbeslissende finale van Expeditie Robinson: All Stars. De finalisten hebben zich keer op keer bewezen, maar moesten vandaag nog één keer alles op alles zetten. Bekijk hieronder wie de winnaar is geworden van Expeditie Robinson: All Stars. Lees verder onder de video. WinnaarNiels Gomperts, Dominique Hazeleger en Ferry Doedens maakten zich op voor de eindproef die uit meerdere onderdelen bestond. En terwijl Ferry stond te klungelen pakte Niels vastberaden de kruisboog om met eerder veroverde pijlen trefzeker de drie doelen te raken en moeiteloos de overwinning te claimen. Bekijk het fragment hierboven. De finale van Expeditie Robinson: All Stars was donderdag 5 mei om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de finale van Expeditie Robinson: All Stars terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sebastiaan Labrie in RTL Boulevard: 'Had finale Expeditie Robinson willen halen' (video) Bekijk deze video » Finale Expeditie Robinson: Ferry Doedens dolblij met finaleplek en eten Bekijk deze video » Video: Expeditie Robinson was lichtpuntje voor Ferry Doedens na Only Fans-ophef Bekijk deze video »
TV :
Zien: dit is de winnaar van Expeditie Robinson: All Stars 2022 (video)

Winnaar
Niels Gomperts, Dominique Hazeleger en Ferry Doedens maakten zich op voor de eindproef die uit meerdere onderdelen bestond. En terwijl Ferry stond te klungelen pakte Niels vastberaden de kruisboog om met eerder veroverde pijlen trefzeker de drie doelen te raken en moeiteloos de overwinning te claimen. Bekijk het fragment hierboven.

De finale van Expeditie Robinson: All Stars was donderdag 5 mei om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de finale van Expeditie Robinson: All Stars terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's