De Avondshow met Arjen Lubach: 'En nu is het afgelopen met crypto! (video)

De Avondshow met Arjen Lubach: 'En nu is het afgelopen met crypto! (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: 'En nu is het afgelopen met <em>crypto</em>! (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Het moet afgelopen zijn met crypto. Het is geen betaalmiddel geworden en iedereen die er nu rijk mee probeert te worden, doet dat over de rug van de planeet en van mensen die belazerd worden. Je hoorde erover in De Avondshow met Arjen Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach: 'En nu is het afgelopen met crypto! (video)

Het moet afgelopen zijn met crypto. Het is geen betaalmiddel geworden en iedereen die er nu rijk mee probeert te worden, doet dat over de rug van de planeet en van mensen die belazerd worden. Je hoorde erover in De Avondshow met Arjen Lubach.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's