Op1: oud-minister Joris Voorhoeve bracht Oekraïnse vluchtelingen in veiligheid (video)

Op1: oud-minister Joris Voorhoeve bracht Oekraïnse vluchtelingen in veiligheid (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: oud-minister <em>Joris Voorhoeve</em> bracht Oekraïnse vluchtelingen in veiligheid (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Toen oud-minister van Defensie Joris Voorhoeve zag hoe duizenden Oekraïners op de vlucht sloegen, moest en zou hij iets doen. Hij regelde een busje, trok richting Oekraïne en bracht meerdere vluchtelingen in veiligheid. Daar hield hij het niet bij, want sindsdien probeert de oud-politicus Oekraïner na Oekraïner vrijheid te geven door ze op te halen aan de grens. 'Wij vonden uit dat het helemaal niet moeilijk was om mensen in veiligheid te brengen. Toen zijn we dat gaan herhalen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Joris Voorhoeve in Op1: 'Bang dat Poetin naar zwaardere wapens grijpt' (video) Bekijk deze video » Regisseur Voices of Liberation (Netflix) in te gast in Op1: 'Meer filmisch, meer actie' Bekijk deze video » Op1 gemist? Raymon Pouwels heeft het grootste e-sharing bedrijf ter wereld (video) Bekijk deze video » Cecile Narinx in Op1 over Marilyn Monroe-jurk Kim Kardashian: 'Grote schande' (video) Bekijk deze video » Op1: had John F. Kennedy iets te maken met de dood van Marilyn Monroe? Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: oud-minister Joris Voorhoeve bracht Oekraïnse vluchtelingen in veiligheid (video)

Toen oud-minister van Defensie Joris Voorhoeve zag hoe duizenden Oekraïners op de vlucht sloegen, moest en zou hij iets doen. Hij regelde een busje, trok richting Oekraïne en bracht meerdere vluchtelingen in veiligheid. Daar hield hij het niet bij, want sindsdien probeert de oud-politicus Oekraïner na Oekraïner vrijheid te geven door ze op te halen aan de grens. 'Wij vonden uit dat het helemaal niet moeilijk was om mensen in veiligheid te brengen. Toen zijn we dat gaan herhalen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: oud-minister Joris Voorhoeve bracht Oekraïnse vluchtelingen in veiligheid (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV