Op1: oud-minister Joris Voorhoeve bracht Oekraïnse vluchtelingen in veiligheid (video)

Op1: oud-minister Joris Voorhoeve bracht Oekraïnse vluchtelingen in veiligheid (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: oud-minister <em>Joris Voorhoeve</em> bracht Oekraïnse vluchtelingen in veiligheid (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Toen oud-minister van Defensie Joris Voorhoeve zag hoe duizenden Oekraïners op de vlucht sloegen, moest en zou hij iets doen. Hij regelde een busje, trok richting Oekraïne en bracht meerdere vluchtelingen in veiligheid. Daar hield hij het niet bij, want sindsdien probeert de oud-politicus Oekraïner na Oekraïner vrijheid te geven door ze op te halen aan de grens. 'Wij vonden uit dat het helemaal niet moeilijk was om mensen in veiligheid te brengen. Toen zijn we dat gaan herhalen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: oud-minister Joris Voorhoeve bracht Oekraïnse vluchtelingen in veiligheid (video)

Toen oud-minister van Defensie Joris Voorhoeve zag hoe duizenden Oekraïners op de vlucht sloegen, moest en zou hij iets doen. Hij regelde een busje, trok richting Oekraïne en bracht meerdere vluchtelingen in veiligheid. Daar hield hij het niet bij, want sindsdien probeert de oud-politicus Oekraïner na Oekraïner vrijheid te geven door ze op te halen aan de grens. 'Wij vonden uit dat het helemaal niet moeilijk was om mensen in veiligheid te brengen. Toen zijn we dat gaan herhalen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV