Cecile Narinx in Op1 over Marilyn Monroe-jurk Kim Kardashian: 'Grote schande' (video)

Cecile Narinx in Op1 over Marilyn Monroe-jurk Kim Kardashian: 'Grote schande' (video)

Vrijdag 6 mei 2022 om 00:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Cecile Narinx in <em>Op1</em> over Marilyn Monroe-jurk <em>Kim Kardashian</em>: 'Grote schande' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Marilyn Monroe is nog altijd hot. Deze week nog stal Kim Kardashian de show op het Met Gala door een jurk van de superster uit de jaren ’60 te dragen. Modejournalist Cecile Narinx: 'In de museumwereld is dit echt een hele grote schande. Het is alsof je de Mona Lisa even in de kroeg hangt.' Een nieuwe documentaire onderzoekt nu het grote mysterie rond de dood van de Hollywood-filmlegende door middel van nooit eerder gehoorde interviews. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Cecile Narinx in Op1 over Marilyn Monroe-jurk Kim Kardashian: 'Grote schande' (video)

Marilyn Monroe is nog altijd hot. Deze week nog stal Kim Kardashian de show op het Met Gala door een jurk van de superster uit de jaren ’60 te dragen. Modejournalist Cecile Narinx: 'In de museumwereld is dit echt een hele grote schande. Het is alsof je de Mona Lisa even in de kroeg hangt.' Een nieuwe documentaire onderzoekt nu het grote mysterie rond de dood van de Hollywood-filmlegende door middel van nooit eerder gehoorde interviews.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's