Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending De nieuwe comedy-dramaserie Tweede Hans begon vorige week vrijdag met veel kijkers. Deze week gaat het verhaal van Hans verder, die door de overname van het tuinbedrijf waar hij werkte gedwongen met pensioen is gegaan. FietsenWe zagen in de eerste aflevering van Tweede Hans hoe onze hoofdpersoon behoorlijk moest wennen aan zijn pensioen. Hij ging kijken bij het shantykoor van zijn buurman, maar dat kon hem niet echt bekoren. In deze tweede aflevering blijft Hans zoeken naar nieuwe manieren om zijn dagen in te vullen: hij gaat fietsen met vriend Diederik. CamperDiederik is lid van een heuse fietsclub en Hans geeft het een kans, maar ook dit is niet echt een succes. Met de 'pensioenbonus' kopen Marleen en Hans echter een camper, want er is eindelijk tijd om te reizen! Maar dan krijgt Marleen een promotie en gaan de vakantieplannen in de ijskast. Hans zit weer thuis. Alleen nu mét camper. :[broadcast:videos](ids:"446819,441083" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Vrijdag 6 mei 2022 om 22:08

De nieuwe comedy-dramaserie Tweede Hans begon vorige week vrijdag met veel kijkers. Deze week gaat het verhaal van Hans verder, die door de overname van het tuinbedrijf waar hij werkte gedwongen met pensioen is gegaan.

Fietsen
We zagen in de eerste aflevering van Tweede Hans hoe onze hoofdpersoon behoorlijk moest wennen aan zijn pensioen. Hij ging kijken bij het shantykoor van zijn buurman, maar dat kon hem niet echt bekoren. In deze tweede aflevering blijft Hans zoeken naar nieuwe manieren om zijn dagen in te vullen: hij gaat fietsen met vriend Diederik.

Camper
Diederik is lid van een heuse fietsclub en Hans geeft het een kans, maar ook dit is niet echt een succes. Met de 'pensioenbonus' kopen Marleen en Hans echter een camper, want er is eindelijk tijd om te reizen! Maar dan krijgt Marleen een promotie en gaan de vakantieplannen in de ijskast. Hans zit weer thuis. Alleen nu mét camper.

:[broadcast:videos](ids:"446819,441083" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's