Op1: had John F. Kennedy iets te maken met de dood van Marilyn Monroe?

Op1: had John F. Kennedy iets te maken met de dood van Marilyn Monroe?

Vrijdag 6 mei 2022 om 07:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: had John F. Kennedy iets te maken met de dood van <em>Marilyn Monroe</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op 4 augustus 1962 kwam filmster en sekssymbool Marilyn Monroe op raadselachtige wijze. De legendarische actrice uit films als Gentlemen Prefer Blondes (1953), The Seven Year Itch (1955) en Some Like It Hot (1959) was één van de populairste Hollywoodsterren aller tijden, maar was ook berucht vanwege een vermeende affaire met president John F. Kennedy. Juist zijn rol bij de dood van Monroe is nog altijd niet opgehelderd. Volgens Koen Petersen lijkt het erop dat Monroe onbedoeld zelfmoord heeft gepleegd - of was er toch sprake van moord? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: had John F. Kennedy iets te maken met de dood van Marilyn Monroe?

Op 4 augustus 1962 kwam filmster en sekssymbool Marilyn Monroe op raadselachtige wijze. De legendarische actrice uit films als Gentlemen Prefer Blondes (1953), The Seven Year Itch (1955) en Some Like It Hot (1959) was één van de populairste Hollywoodsterren aller tijden, maar was ook berucht vanwege een vermeende affaire met president John F. Kennedy. Juist zijn rol bij de dood van Monroe is nog altijd niet opgehelderd. Volgens Koen Petersen lijkt het erop dat Monroe onbedoeld zelfmoord heeft gepleegd - of was er toch sprake van moord?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's