Beau gemist? Zijn 12 Russische generaals omgebracht met de hulp van Amerika?

Beau gemist? Zijn 12 Russische generaals omgebracht met de hulp van Amerika?

De New York Times kwam met het verhaal dat er tijdens de oorlog in Oekraïne inmiddels twaalf Russische generaals zijn omgebracht met de hulp van Amerika. Klopt dat verhaal en wat zegt dit over de Amerikaanse inmening in het conflict? Beau van Erven Dorens sprak er donderdagavond over met Europa-correspondent Geert Jan Hahn en defensiedeskundige Peter Wijninga:

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 5 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Zijn 12 Russische generaals omgebracht met de hulp van Amerika? De New York Times kwam met het verhaal dat er tijdens de oorlog in Oekraïne inmiddels twaalf Russische generaals zijn omgebracht met de hulp van Amerika. Klopt dat verhaal en wat zegt dit over de Amerikaanse inmening in het conflict? Beau van Erven Dorens sprak er donderdagavond over met Europa-correspondent Geert Jan Hahn en defensiedeskundige Peter Wijninga: Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 5 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Kees van der Spek donderdag te gast bij BEAU (video) Bekijk deze video » Beau gemist? William Janz doet mee aan America's Got Talent Bekijk deze video » Lale Gül bij Beau: 'Ik ben helemaal klaar met het pleasen van mensen' Bekijk deze video » Beau: Kees van der Spek over 'The Dropout' en de genderparadox Bekijk deze video » Michiel Vos: 'Helft Amerikaanse staten gaat abortus mogelijk verbieden' (Beau) Bekijk deze video »
TV :
Beau gemist? Zijn 12 Russische generaals omgebracht met de hulp van Amerika?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Zijn 12 Russische generaals omgebracht met de hulp van Amerika? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV