Lale Gül bij Beau: 'Ik ben helemaal klaar met het pleasen van mensen'

Lale Gül bij Beau: 'Ik ben helemaal klaar met het pleasen van mensen'

Sinds anderhalf jaar heeft schrijfster Lale Gül een enorme vrijheid verworven: "Dat ik mezelf kan zijn en kan zeggen en denken wat ik wil."

'Bot uit de hoek'
Ze is ook helemaal gestopt met het pleasen van mensen, kan weleens bot uit de hoek komen en dat merkt haar vriend ook weleens: "Die zeurt daar weleens over, van... zo eerlijk hoef je niet te zijn", aldus de schrijfster. Bekijk het fragment van Beau hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 5 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Lale Gül bij <em>Beau</em>: 'Ik ben helemaal klaar met het pleasen van mensen' Sinds anderhalf jaar heeft schrijfster Lale Gül een enorme vrijheid verworven: "Dat ik mezelf kan zijn en kan zeggen en denken wat ik wil." 'Bot uit de hoek'Ze is ook helemaal gestopt met het pleasen van mensen, kan weleens bot uit de hoek komen en dat merkt haar vriend ook weleens: "Die zeurt daar weleens over, van... zo eerlijk hoef je niet te zijn", aldus de schrijfster. Bekijk het fragment van Beau hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 5 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Lale Gül bij Beau: 'Ik ben helemaal klaar met het pleasen van mensen'

Actuele video's

Meer actuele video's