Celebrity Apprentice: Michella Kox emotioneel bij eren van overleden tante

Celebrity Apprentice: Michella Kox emotioneel bij eren van overleden tante

In Celebrity Apprentice strijden de deelnemers voor een goed doel, zo ook Michella Kox. De realityster vertelt dat zij de KWF Kankerbestrijding steunt, ter ere van haar tante Elly die zeven jaar geleden is overleden. “Voor mij is het heel persoonlijk. En ik heb het gevoel, er is maar een mens op aarde die mij neemt zoals ik ben, en dat is zij altijd geweest”, aldus een emotionele Michella. “Dus verliezen is geen optie jongens, echt niet.”

Bekijk de video van Celebrity Apprentice hieronder. Celebrity Apprentice is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

<em>Celebrity Apprentice</em>: Michella Kox emotioneel bij eren van overleden tante In Celebrity Apprentice strijden de deelnemers voor een goed doel, zo ook Michella Kox. De realityster vertelt dat zij de KWF Kankerbestrijding steunt, ter ere van haar tante Elly die zeven jaar geleden is overleden. “Voor mij is het heel persoonlijk. En ik heb het gevoel, er is maar een mens op aarde die mij neemt zoals ik ben, en dat is zij altijd geweest”, aldus een emotionele Michella. “Dus verliezen is geen optie jongens, echt niet.” Bekijk de video van Celebrity Apprentice hieronder. Celebrity Apprentice is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Celebrity Apprentice: Michella Kox totaal in de war door 'moeilijke woorden' Bekijk deze video »
TV :
Celebrity Apprentice: Michella Kox emotioneel bij eren van overleden tante

Actuele video's

Meer actuele video's