De Bachelor: Fabrizio kreeg doodsbedreigingen toen hij met drie dames het bed deelde

De Bachelor: Fabrizio kreeg doodsbedreigingen toen hij met drie dames het bed deelde

Fabrizio Tzinaridis is behoorlijk losgegaan in de Vlaamse editie van De Bachelor. Fabrizio, die bekend werd door Temptation Island, is met drie van de dames het bed ingedoken tijdens de opnames, en daar heeft hij heel wat reacties op gekregen. En daar waren behoorlijk heftige berichten bij, zo vertelt hij in de RTL Boulevard Reality Podcast. "Van doodsbedreigingen tot haatmails, extreem vond ik. Ik heb van alles gelezen, ik zou een belachelijke vader zijn, ik zou geen opvoeding kunnen geven aan mijn zoon op deze manier, ik ben geen voorbeeld, mijn ouders zouden zich moeten schamen voor een zoon als ik, enzovoorts."

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de Belgische versie van De Bachelor met Fabrizio bekijken bij Videoland.

<em>De Bachelor</em>: Fabrizio kreeg doodsbedreigingen toen hij met drie dames het bed deelde Fabrizio Tzinaridis is behoorlijk losgegaan in de Vlaamse editie van De Bachelor. Fabrizio, die bekend werd door Temptation Island, is met drie van de dames het bed ingedoken tijdens de opnames, en daar heeft hij heel wat reacties op gekregen. En daar waren behoorlijk heftige berichten bij, zo vertelt hij in de RTL Boulevard Reality Podcast. "Van doodsbedreigingen tot haatmails, extreem vond ik. Ik heb van alles gelezen, ik zou een belachelijke vader zijn, ik zou geen opvoeding kunnen geven aan mijn zoon op deze manier, ik ben geen voorbeeld, mijn ouders zouden zich moeten schamen voor een zoon als ik, enzovoorts." Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de Belgische versie van De Bachelor met Fabrizio bekijken bij Videoland. Bachelor Thomas van der Vlugt verrast Merel Beks op haar verjaardag (video) Bekijk deze video » Reünie De Bachelor: Maureen voelt weer pijn bij beelden maar snapt keuze Thomas Bekijk deze video »
TV :
De Bachelor: Fabrizio kreeg doodsbedreigingen toen hij met drie dames het bed deelde

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV