Giro d'Italia 2022 is begonnen: bekijk hier de start in Boedapest

Giro d'Italia 2022 is begonnen: bekijk hier de start in Boedapest

Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen.

Vrijdag ging de eerste grote ronde van het wielerseizoen van start: de Giro d'Italia. De wielrenners verschenen bij de startstreep in Boedapest en de komende weken wordt duidelijk wie de roze trui in de wacht weet te slepen. De ronde van Italië eindigt zondag 29 mei met een tijdrit in Verona.

Bekijk in de video hieronder de start van de Giro d'Italia.

De Giro d'Italia 2022 is van vrijdag 6 tot en met zondag 29 mei dagelijks live te zien op Eurosport (met starttijden die vaak tussen 12.00 en 13.00 uur liggen). Kijk voor de exacte tijden elke dag even in het Giro-dossier op Gids.tv. Online kun je kijken via discovery+. Elke dag zie je ook de hoogtepunten en de samenvattingen op Gids.tv.

<em>Giro d'Italia 2022</em> is begonnen: bekijk hier de start in Boedapest Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen. Vrijdag ging de eerste grote ronde van het wielerseizoen van start: de Giro d'Italia. De wielrenners verschenen bij de startstreep in Boedapest en de komende weken wordt duidelijk wie de roze trui in de wacht weet te slepen. De ronde van Italië eindigt zondag 29 mei met een tijdrit in Verona. Bekijk in de video hieronder de start van de Giro d'Italia. De Giro d'Italia 2022 is van vrijdag 6 tot en met zondag 29 mei dagelijks live te zien op Eurosport (met starttijden die vaak tussen 12.00 en 13.00 uur liggen). Kijk voor de exacte tijden elke dag even in het Giro-dossier op Gids.tv. Online kun je kijken via discovery+. Elke dag zie je ook de hoogtepunten en de samenvattingen op Gids.tv. Suzanne Schulting maakt Johan Derksen belachelijk: "Jij hangt met je buik over het stuur" Bekijk deze video » Parijs-Roubaix vrouwen: Zo klinken de wielrenners die over de kasseien rijden Bekijk deze video »
Wielrennen :
Giro d'Italia 2022 is begonnen: bekijk hier de start in Boedapest


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Giro d'Italia 2022 is begonnen: bekijk hier de start in Boedapest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV