Kijk live: persconferentie over dodelijke schietpartij zorgboerderij Alblasserdam

Kijk live: persconferentie over dodelijke schietpartij zorgboerderij Alblasserdam

Kijk live: persconferentie over dodelijke <em>schietpartij zorgboerderij Alblasserdam</em> Kijk in de video hierboven live naar de persconferentie van de gemeente Alblasserdam over de schietpartij, op vrijdag 6 mei vanaf 17.30 uur. Vrijdag werd Nederland opgeschrikt door een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam. Hierbij zijn twee doden gevallen, een 16-jarig meisje en een 34-jarige vrouw. Ook zijn twee mensen zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De dader was voortvluchtig, maar de politie heeft de man vlak bij de zorgboerderij aangehouden. Volgens verschillende media zou het gaan om John S. Burgemeester Jaap Paans geeft een persconferentie in het gemeentehuis van Alblasserdam over de schietpartij. Deze kun je bekijken in de video van Rijnmond hierboven. Schietpartij Alblasserdam: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Twee doden door schietpartij op zorgboerderij Alblasserdam: wat er is gebeurd? Bekijk deze video »
Live :
Kijk live: persconferentie over dodelijke schietpartij zorgboerderij Alblasserdam

Kijk in de video hierboven live naar de persconferentie van de gemeente Alblasserdam over de schietpartij, op vrijdag 6 mei vanaf 17.30 uur.

Vrijdag werd Nederland opgeschrikt door een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam. Hierbij zijn twee doden gevallen, een 16-jarig meisje en een 34-jarige vrouw. Ook zijn twee mensen zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De dader was voortvluchtig, maar de politie heeft de man vlak bij de zorgboerderij aangehouden. Volgens verschillende media zou het gaan om John S.

Burgemeester Jaap Paans geeft een persconferentie in het gemeentehuis van Alblasserdam over de schietpartij. Deze kun je bekijken in de video van Rijnmond hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk live: persconferentie over dodelijke schietpartij zorgboerderij Alblasserdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV