RTL Nieuws: Vladimir Poetin viert 9 mei overwinning op nazi-Oekraïne

RTL Nieuws: Vladimir Poetin viert 9 mei overwinning op nazi-Oekraïne

<em>RTL Nieuws</em>: Vladimir Poetin viert <em>9 mei</em> overwinning op <em>nazi-Oekraïne</em> Maandag 9 mei is het in Rusland Overwinningsdag, de dag waarop de overwinning op nazi-Duitsland wordt gevierd. Ditmaal moet Oekraïne overwonnen worden, maar een doorbraak blijft uit. Verwacht wordt dat Poetin in zijn toespraak een nieuwe overwinning wil claimen. Volgens Ruslandcorrespondent Eva Hartog gaat de president zijn spierballen laten zien. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Rusland viert op 9 mei de overwinning op nazi-Duitsland Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Russische feestdag 9 mei komt dichterbij Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: Vladimir Poetin viert 9 mei overwinning op nazi-Oekraïne

Maandag 9 mei is het in Rusland Overwinningsdag, de dag waarop de overwinning op nazi-Duitsland wordt gevierd. Ditmaal moet Oekraïne overwonnen worden, maar een doorbraak blijft uit. Verwacht wordt dat Poetin in zijn toespraak een nieuwe overwinning wil claimen. Volgens Ruslandcorrespondent Eva Hartog gaat de president zijn spierballen laten zien.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV