Zien: Volop emotie bij Cyriel Dessers na laatste fluitsignaal Olympique Marseille - Feyenoord

Zien: Volop emotie bij Cyriel Dessers na laatste fluitsignaal Olympique Marseille - Feyenoord

Feyenoord is erin geslaagd om voor het eerst in twintig jaar tijd weer een Europese finale te behalen. De Rotterdammers hielden in een zenuwslopende wedstrijd stand in en tegen Marseille. De opluchting en vreugde na het eindsignaal waren groot, zo ook bij de spelers en staf.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Volop emotie bij <em>Cyriel Dessers</em> na laatste fluitsignaal <em>Olympique Marseille - Feyenoord</em> Feyenoord is erin geslaagd om voor het eerst in twintig jaar tijd weer een Europese finale te behalen. De Rotterdammers hielden in een zenuwslopende wedstrijd stand in en tegen Marseille. De opluchting en vreugde na het eindsignaal waren groot, zo ook bij de spelers en staf. Tekst gaat verder onder de video. Selectie en stafESPN NL deelt fraaie achter de schermen beelden van de feestende selectie en staf van Feyenoord. Cyriel Dessers en Lutsharel Geertruida kunnen hun tranen na het laatste fluitsignaal niet meer in bedwang houden en aanvaller Luis Sinisterra heeft een speciaal dansje in huis. Bekijk de video van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Olympique Marseille - Feyenoord: Spelers vieren met uitpubliek Bekijk deze video » Video: grote glimlach bij Arne Slot na het zien van feestende Feyenoord-fans Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Volop emotie bij Cyriel Dessers na laatste fluitsignaal Olympique Marseille - Feyenoord

Selectie en staf
ESPN NL deelt fraaie achter de schermen beelden van de feestende selectie en staf van Feyenoord. Cyriel Dessers en Lutsharel Geertruida kunnen hun tranen na het laatste fluitsignaal niet meer in bedwang houden en aanvaller Luis Sinisterra heeft een speciaal dansje in huis.

Bekijk de video van ESPN NL hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV