Video: Johnny Depp heeft Amber Heard gepenetreerd met een wijnfles

Video: Johnny Depp heeft Amber Heard gepenetreerd met een wijnfles

Vrijdag 6 mei 2022 om 20:55

De wereld is in de ban van de sensationele rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. De rechtszaak is al een tijdje aan de gang, maar ondanks dat lijkt de stroom details die loskomt tijdens dit proces alleen maar erger te worden. Gisteravond getuigde Heard voor de tweede keer en opnieuw kwamen veel schokkende onthullingen bovendrijven.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Johnny Depp</em> heeft <em>Amber Heard</em> gepenetreerd met een wijnfles De wereld is in de ban van de sensationele rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. De rechtszaak is al een tijdje aan de gang, maar ondanks dat lijkt de stroom details die loskomt tijdens dit proces alleen maar erger te worden. Gisteravond getuigde Heard voor de tweede keer en opnieuw kwamen veel schokkende onthullingen bovendrijven. Tekst gaat verder onder de video. Gepenetreerd met wijnflesAmber bleef de jury bestoken met traumatische herinneringen. Ze vertelde dat Johnny Depp haar heeft gepenetreerd met een wijnfles: "Hij duwde die steeds weer in mij. Ik weet nog dat ik dacht: 'asjeblieft, ik hoop dat hij niet gebroken is.' Ik voelde geen pijn, maar wilde dit niet." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Johnny Depp heeft Amber Heard gepenetreerd met een wijnfles

Gepenetreerd met wijnfles
Amber bleef de jury bestoken met traumatische herinneringen. Ze vertelde dat Johnny Depp haar heeft gepenetreerd met een wijnfles: "Hij duwde die steeds weer in mij. Ik weet nog dat ik dacht: 'asjeblieft, ik hoop dat hij niet gebroken is.' Ik voelde geen pijn, maar wilde dit niet."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's