Khalid & Sophie gemist? Amerika in de ban van rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Khalid & Sophie gemist? Amerika in de ban van rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Amerika in de ban van rechtszaak <em>Johnny Depp en Amber Heard</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Amerika is in de ban van de sensationele rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. Filmjournalist René Mioch vertelt in Khalid & Sophie over de laatste ontwikkelingen: "Laat ik voorop stellen: het gaat over hele serieuze zaken hè? Ik bedoel, er is sprake van mishandeling, verkrachting, elkaar slaan, psychisch kwellen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Amerika in de ban van rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Amerika is in de ban van de sensationele rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. Filmjournalist René Mioch vertelt in Khalid & Sophie over de laatste ontwikkelingen: "Laat ik voorop stellen: het gaat over hele serieuze zaken hè? Ik bedoel, er is sprake van mishandeling, verkrachting, elkaar slaan, psychisch kwellen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV