De Avondshow met Arjen Lubach over reportage Nieuwsuur: 'Ik controleer de journalistiek'

De Avondshow met Arjen Lubach over reportage Nieuwsuur: 'Ik controleer de journalistiek'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over reportage <em>Nieuwsuur</em>: 'Ik controleer de journalistiek' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Brandstoffen worden heel snel heel veel duurder. Nieuwsuur ging langs bij de eigenaar van een touringcarbedrijf om te kijken hoe ze hiermee omgaan, maar moet ze nou puur voor die reportage een ritje maken? Blijkbaar wel, en niet zomaar een ritje! En verder: Poetin heeft sorry gezegd, en dat is volgens Arjen Lubach bijna net zo onwaarschijnlijk als Feyenoord die een finale haalt. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach over reportage Nieuwsuur: 'Ik controleer de journalistiek'

Brandstoffen worden heel snel heel veel duurder. Nieuwsuur ging langs bij de eigenaar van een touringcarbedrijf om te kijken hoe ze hiermee omgaan, maar moet ze nou puur voor die reportage een ritje maken? Blijkbaar wel, en niet zomaar een ritje! En verder: Poetin heeft sorry gezegd, en dat is volgens Arjen Lubach bijna net zo onwaarschijnlijk als Feyenoord die een finale haalt.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's