Burgemeester in Op1 over dodelijke schietpartij in Alblasserdam: 'Gitzwarte dag'

Burgemeester in Op1 over dodelijke schietpartij in Alblasserdam: 'Gitzwarte dag'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Burgemeester in <em>Op1</em> over dodelijke schietpartij in Alblasserdam: 'Gitzwarte dag' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn bij een schietpartij een 34-jarige vrouw en een 16-jarig meisje om het leven gekomen. Twee anderen raakten zwaargewond. Vlak na de schietpartij is een man aangehouden en is het vuurwapen in beslag genomen. Burgemeester van Alblasserdam Jaap Paans reageert in Op1: '6 mei 2022 is een gitzwarte dag voor Alblasserdam. Er zijn vier mensen neergeschoten. Twee daarvan zijn dodelijk getroffen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1: Atilay Uslu vertelt waarom Corendon uitwijkt naar vier Duitse luchthavens (video) Bekijk deze video » Han ten Broeke in Op1: 'Amerikanen zitten dieper in de oorlog dan officieel gesteld' Bekijk deze video » Op1 gemist? Ruud de Wild was getuige moord Pim Fortuyn: 'Dacht dat het een grap was' Bekijk deze video » Op1 gemist? Gover Meit (Stefano Keizers) is klaar met alter ego: 'Het is raar gelopen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Burgemeester in Op1 over dodelijke schietpartij in Alblasserdam: 'Gitzwarte dag'

Op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn bij een schietpartij een 34-jarige vrouw en een 16-jarig meisje om het leven gekomen. Twee anderen raakten zwaargewond. Vlak na de schietpartij is een man aangehouden en is het vuurwapen in beslag genomen. Burgemeester van Alblasserdam Jaap Paans reageert in Op1: '6 mei 2022 is een gitzwarte dag voor Alblasserdam. Er zijn vier mensen neergeschoten. Twee daarvan zijn dodelijk getroffen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester in Op1 over dodelijke schietpartij in Alblasserdam: 'Gitzwarte dag' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV