Han ten Broeke in Op1: 'Amerikanen zitten dieper in de oorlog dan officieel gesteld'

Han ten Broeke in Op1: 'Amerikanen zitten dieper in de oorlog dan officieel gesteld'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Han ten Broeke in <em>Op1</em>: 'Amerikanen zitten dieper in de oorlog dan officieel gesteld' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hoe groot is de rol van de Verenigde Staten in de oorlog die Rusland voert tegen Oekraïne? De Amerikanen zitten dieper in de oorlog dan officieel gesteld. Han ten Broeke: 'Dat de Amerikanen zo helpen is logisch. We helpen met wapens en onderdeel daarvan is ook dat intelligence wordt gedeeld.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Burgemeester in Op1 over dodelijke schietpartij in Alblasserdam: 'Gitzwarte dag' Bekijk deze video » Op1: Atilay Uslu vertelt waarom Corendon uitwijkt naar vier Duitse luchthavens (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Ruud de Wild was getuige moord Pim Fortuyn: 'Dacht dat het een grap was' Bekijk deze video » Op1 gemist? Gover Meit (Stefano Keizers) is klaar met alter ego: 'Het is raar gelopen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Han ten Broeke in Op1: 'Amerikanen zitten dieper in de oorlog dan officieel gesteld'

Hoe groot is de rol van de Verenigde Staten in de oorlog die Rusland voert tegen Oekraïne? De Amerikanen zitten dieper in de oorlog dan officieel gesteld. Han ten Broeke: 'Dat de Amerikanen zo helpen is logisch. We helpen met wapens en onderdeel daarvan is ook dat intelligence wordt gedeeld.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Han ten Broeke in Op1: 'Amerikanen zitten dieper in de oorlog dan officieel gesteld' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV