Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: gay-resort op Curaçao

Ik vertrek: gay-resort op Curaçao In deze aflevering van Ik vertrek maken we kennis met aardwetenschapper Martijn (41), zijn liefdespartner Sean (31) én hun drie naaktkatten en labrador. Samen vertrekken ze naar Curaçao om er het allereerste gay-resort van het eiland te openen. VertrouwenMartijn en Sean hopen met dit resort een plek te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn. Vol vertrouwen bouwen ze aan hun gezamenlijke droom, maar zoals altijd in Ik vertrek gaat niet alles van een leien dakje. Ze komen erachter dat de balkconstructie vol met houtworm zit en de onvoorziene kosten lopen steeds verder op. AannemerAlsof dat nog niet genoeg was, neemt de aannemer ook nog eens de benen. Door alle verbouwingsstress en geldzorgen staat de relatie van het stel onder grote druk. Als alle spanningen een hoogtepunt bereiken, neemt Martijn een bijzonder drastisch besluit met heel grote gevolgen voor alle betrokkenen... :[broadcast:videos](ids:"445186,442892" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In deze aflevering van Ik vertrek maken we kennis met aardwetenschapper Martijn (41), zijn liefdespartner Sean (31) én hun drie naaktkatten en labrador. Samen vertrekken ze naar Curaçao om er het allereerste gay-resort van het eiland te openen.

Vertrouwen
Martijn en Sean hopen met dit resort een plek te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn. Vol vertrouwen bouwen ze aan hun gezamenlijke droom, maar zoals altijd in Ik vertrek gaat niet alles van een leien dakje. Ze komen erachter dat de balkconstructie vol met houtworm zit en de onvoorziene kosten lopen steeds verder op.

Aannemer
Alsof dat nog niet genoeg was, neemt de aannemer ook nog eens de benen. Door alle verbouwingsstress en geldzorgen staat de relatie van het stel onder grote druk. Als alle spanningen een hoogtepunt bereiken, neemt Martijn een bijzonder drastisch besluit met heel grote gevolgen voor alle betrokkenen...

:[broadcast:videos](ids:"445186,442892" title:"Bekijk ook")Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV