Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending Pas in het achtste seizoen van Hier zijn de Van Rossems gaan Maarten, Sis en Vincent op bezoek in onze hoofdstad Amsterdam. Maar: Vincent is blij dat hij er niet meer woont en Sis heeft een bloedhekel aan hoofdstedelijke arrogantie. MissieHet is dus wel duidelijk wie van de drie met het idee kwam om naar Amsterdam te gaan. Maarten heeft dan ook een missie: hij wil een aantal plekken in Amsterdam laten zien waar de gemiddelde toerist makkelijk overheen kijkt. Hij neemt zijn broer en zus daarom mee naar enkele minder bekende musea. Sociale woningbouwGelukkig is Sis al snel weer in haar element, want zij weet ook nog wel een paar musea. Vincent gaat voor de Stelling van Amsterdam, maar laat ook zien hoe mooi sociale woningbouw kan zijn én hoe groen en ruim Amsterdam op sommige plekken is - zolang je het door toeristen overspoelde centrum maar mijdt. :[broadcast:videos](ids:"444498" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Pas in het achtste seizoen van Hier zijn de Van Rossems gaan Maarten, Sis en Vincent op bezoek in onze hoofdstad Amsterdam. Maar: Vincent is blij dat hij er niet meer woont en Sis heeft een bloedhekel aan hoofdstedelijke arrogantie.

Missie
Het is dus wel duidelijk wie van de drie met het idee kwam om naar Amsterdam te gaan. Maarten heeft dan ook een missie: hij wil een aantal plekken in Amsterdam laten zien waar de gemiddelde toerist makkelijk overheen kijkt. Hij neemt zijn broer en zus daarom mee naar enkele minder bekende musea.

Sociale woningbouw
Gelukkig is Sis al snel weer in haar element, want zij weet ook nog wel een paar musea. Vincent gaat voor de Stelling van Amsterdam, maar laat ook zien hoe mooi sociale woningbouw kan zijn én hoe groen en ruim Amsterdam op sommige plekken is - zolang je het door toeristen overspoelde centrum maar mijdt.

:[broadcast:videos](ids:"444498" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's