Sis van Rossem (1945-2022) in Hier zijn de Van Rossems: kritisch mét humor (video)

Sis van Rossem (1945-2022) in Hier zijn de Van Rossems: kritisch mét humor (video)

Sis van Rossem is woensdag op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een val in haar woning. Van Rossem was kunsthistoricus, en het grote publiek kent haar van haar bijdragen aan het programma Hier zijn de Van Rossems, dat ze maakte met haar broers Maarten en Vincent. Dit deed ze kritisch, maar altijd met humor. Dat blijkt wel uit onderstaande fragmenten.

Lees verder onder de video's.

<em>Sis van Rossem</em> (1945-2022) in <em>Hier zijn de Van Rossems</em>: kritisch mét humor (video) Sis van Rossem is woensdag op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een val in haar woning. Van Rossem was kunsthistoricus, en het grote publiek kent haar van haar bijdragen aan het programma Hier zijn de Van Rossems, dat ze maakte met haar broers Maarten en Vincent. Dit deed ze kritisch, maar altijd met humor. Dat blijkt wel uit onderstaande fragmenten. Lees verder onder de video's. OdeSis van Rossem, die eigenlijk Mary heette, werd in 2015 bij het grote publiek bekend door het eerste seizoen van Hier zijn de Van Rossems. De serie van omroep NTR trok meer dan een miljoen kijkers. Op dit moment wordt het achtste seizoen uitgezonden en de opnames voor een volgende reeks waren al bezig. De huidige reeks wordt volgens planning uitgezonden en de eerste aflevering van volgend seizoen wordt aan de huidige reeks geplakt, als een ode aan Sis. Hier zijn de Van Rossems zie je zaterdagavond om 20.35 uur op NPO2. Je kan alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv. Hierboven zie je een fragment van Op1, waarin Maarten en Sis van Rossem vertellen over Hier zijn de Van Rossems. Video: tv-bekendheid en kunsthistoricus Sis van Rossem (77) overleden Bekijk deze video »

Ode
Sis van Rossem, die eigenlijk Mary heette, werd in 2015 bij het grote publiek bekend door het eerste seizoen van Hier zijn de Van Rossems. De serie van omroep NTR trok meer dan een miljoen kijkers. Op dit moment wordt het achtste seizoen uitgezonden en de opnames voor een volgende reeks waren al bezig. De huidige reeks wordt volgens planning uitgezonden en de eerste aflevering van volgend seizoen wordt aan de huidige reeks geplakt, als een ode aan Sis.

Hier zijn de Van Rossems zie je zaterdagavond om 20.35 uur op NPO2. Je kan alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv. Hierboven zie je een fragment van Op1, waarin Maarten en Sis van Rossem vertellen over Hier zijn de Van Rossems.

Actuele video's

Meer actuele video's