Video: gevaarlijke verspreking van Steven Brunswijk in De Verraders

Video: gevaarlijke verspreking van Steven Brunswijk in De Verraders

Video: gevaarlijke verspreking van Steven Brunswijk in <em>De Verraders</em> Getrouwe Steven Brunswijk verspreekt zich in een groepje over wie er de avond ervoor niet vermoord zou zijn. Omdat hij dit als Getrouwe nooit zou kunnen weten zorgt dit direct voor verdenkingen binnen de groep. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Verraders gemist? Het masterplan van Stefano Keizers lijkt te werken Bekijk deze video » Wordt vrijdag in De Verraders Sylvia of Toine vermoord? Bekijk deze video » Steven imiteert Sylvia in De Verraders: 'Jamie zat te seinen met Lange Frans!' Bekijk deze video »
TV :
Video: gevaarlijke verspreking van Steven Brunswijk in De Verraders

Getrouwe Steven Brunswijk verspreekt zich in een groepje over wie er de avond ervoor niet vermoord zou zijn. Omdat hij dit als Getrouwe nooit zou kunnen weten zorgt dit direct voor verdenkingen binnen de groep.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: gevaarlijke verspreking van Steven Brunswijk in De Verraders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV