Oh, Wat Een Jaar!: Chantal Janzen en Ruben Nicolai gaan back to the nineties

Oh, Wat Een Jaar!: Chantal Janzen en Ruben Nicolai gaan back to the nineties

Zaterdag 7 mei 2022 om 15:21

Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Oh, Wat Een Jaar! De teams reizen terug naar de nineties, namelijk het jaar 1993. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt, deze week zijn dat Bridget Maasland en Miljuschka Witzenhausen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Oh, Wat Een Jaar!</em>: <em>Chantal Janzen</em> en <em>Ruben Nicolai</em> gaan back to the nineties Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Oh, Wat Een Jaar! De teams reizen terug naar de nineties, namelijk het jaar 1993. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt, deze week zijn dat Bridget Maasland en Miljuschka Witzenhausen. Tekst gaat verder onder de video. 'Bed of Roses'Bon Jovi had in 1993 een megahit met het nummer 'Bed of Roses', daarom krijgen de teams toepasselijke vragen over het nummer. Ruben Nicolai denkt het antwoord te weten en stormt naar boven. Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oh, Wat Een Jaar!: Zanger Rolf Sanchez leefde in 2010 nog als Rolf Wienk Bekijk deze video » Leuke beelden: Ruben Nicolai zingt verbluffend goed Frans in Oh, wat een jaar! Bekijk deze video »

'Bed of Roses'
Bon Jovi had in 1993 een megahit met het nummer 'Bed of Roses', daarom krijgen de teams toepasselijke vragen over het nummer. Ruben Nicolai denkt het antwoord te weten en stormt naar boven.

Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's