Finale Make Up Your Mind: Fred van Leer en Jim Bakkum vallen van hun stoel

Finale Make Up Your Mind: Fred van Leer en Jim Bakkum vallen van hun stoel

Zaterdag 7 mei 2022 om 15:42

Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar de finale van Make Up Your Mind. De vijf overgebleven Queens strijden om de titel. In deze finale is een speciale rol weggelegd voor niemand minder dan Queen Britney Royale, oftewel: Barry Stevens.

Tekst gaat verder onder de video.

Finale <em>Make Up Your Mind</em>: <em>Fred van Leer</em> en <em>Jim Bakkum</em> vallen van hun stoel Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar de finale van Make Up Your Mind. De vijf overgebleven Queens strijden om de titel. In deze finale is een speciale rol weggelegd voor niemand minder dan Queen Britney Royale, oftewel: Barry Stevens. Tekst gaat verder onder de video. Verassende onthullingenTeamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager krijgen dit keer steun van gastpanelleden Jim Bakkum en Edsilia Rombley. De finale zit vol verassende onthullingen, Fred en Jim vallen zelfs van hun stoel bij een van de onthullingen. Bekijk het fragment van Make Up Your Mind hierboven. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Make Up Your Mind: Irene Moors onder de indruk van Fabulous Five Bekijk deze video » Make Up Your Mind: Danny de Munk zit verschuilt achter dragqueen Beaulicio Bekijk deze video »

Verassende onthullingen
Teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager krijgen dit keer steun van gastpanelleden Jim Bakkum en Edsilia Rombley. De finale zit vol verassende onthullingen, Fred en Jim vallen zelfs van hun stoel bij een van de onthullingen.

Bekijk het fragment van Make Up Your Mind hierboven. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's