Vanavond in Code van Coppens: Zussen van OG3NE opgesloten in mortuarium

Vanavond in Code van Coppens: Zussen van OG3NE opgesloten in mortuarium

Vanavond kun je op SBS 6 kijken naar een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Voor het eerst geen duo's maar trio's in de Code van Coppens. Want de zussen van OG3NE strijden tegen de topvoetballers Anouk Hoogendijk, Glenn Helder en Roy Makaay.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Code van Coppens</em>: Zussen van <em>OG3NE</em> opgesloten in mortuarium Vanavond kun je op SBS 6 kijken naar een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Voor het eerst geen duo's maar trio's in de Code van Coppens. Want de zussen van OG3NE strijden tegen de topvoetballers Anouk Hoogendijk, Glenn Helder en Roy Makaay. Tekst gaat verder onder de video. MortuariumIn ieder team worden twee van de drie leden wakker in een mortuarium schuif. Eén van hen zit vastgeketend in een rolstoel en moet de anderen zien te bevrijden. "Als het nog langer duurt ben ik echt dood straks", aldus Lisa Vol van OG3NE. Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens: Charly Luske en Tanja Jess worstelen in escaperoom Bekijk deze video » Code van Coppens gemist? Samantha Steenwijk zit flink in de problemen Bekijk deze video »

Mortuarium
In ieder team worden twee van de drie leden wakker in een mortuarium schuif. Eén van hen zit vastgeketend in een rolstoel en moet de anderen zien te bevrijden. "Als het nog langer duurt ben ik echt dood straks", aldus Lisa Vol van OG3NE.

Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's