Zien: Vrouw en baby zwaargewond na botsing auto's en vrachtwagen A67

Zien: Vrouw en baby zwaargewond na botsing auto's en vrachtwagen A67

Zien: Vrouw en baby <em>zwaargewond</em> na botsing auto's en vrachtwagen <em>A67</em> Een vrouw is zaterdag zwaargewond geraakt bij een botsing op de A67 bij Veldhoven. De auto waarin de vrouw zat werd aangereden door een vrachtwagenchauffeur. Het ongeluk gebeurde rond kwart over elf. De auto waarin de vrouw zat, botste na de aanrijding op een andere auto waarin onder andere een baby zat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: 62-jarige man overleden na ongeluk met bestelbusjes in Hellevoetsluis Bekijk deze video » Axel (Zeeland): 18-jarige automobilist omgekomen bij botsing (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een vrouw is zaterdag zwaargewond geraakt bij een botsing op de A67 bij Veldhoven. De auto waarin de vrouw zat werd aangereden door een vrachtwagenchauffeur. Het ongeluk gebeurde rond kwart over elf. De auto waarin de vrouw zat, botste na de aanrijding op een andere auto waarin onder andere een baby zat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV