Zien: Lee Towers emotioneel na fantastisch duet in Onmogelijke Duetten

Zien: Lee Towers emotioneel na fantastisch duet in Onmogelijke Duetten

Vanavond kun je op SBS 6 kijken naar de laatste aflevering van Onmogelijke Duetten. Deze week zingen Nielson, Shirma Rouse, Stefania Liberakakis, Lee Towers en Richard Groenendijk onmogelijke duetten in het muziekprogramma.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Lee Towers</em> emotioneel na fantastisch duet in <em>Onmogelijke Duetten</em> Vanavond kun je op SBS 6 kijken naar de laatste aflevering van Onmogelijke Duetten. Deze week zingen Nielson, Shirma Rouse, Stefania Liberakakis, Lee Towers en Richard Groenendijk onmogelijke duetten in het muziekprogramma. Tekst gaat verder onder de video. Lee TowersDe laatste aflevering moet natuurlijk afgesloten worden met een knaller en daarom is niemand minder dan Lee Towers te gast in het muziekprogramma. "Ik heb een hoop meegemaakt in mijn carrière, maar dit is gewoon fantastisch", aldus Lee Towers na het zijn van zijn onmogelijke duet. Bekijk het fragment uit Onmogelijke duetten hierboven. Het nieuwe seizoen van Onmogelijke duetten is iedere zaterdag wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Bekijk ook Mart Hoogkamer in Onmogelijke Duetten: "Alsof je gewoon met ze staat" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Lee Towers emotioneel na fantastisch duet in Onmogelijke Duetten

Lee Towers
De laatste aflevering moet natuurlijk afgesloten worden met een knaller en daarom is niemand minder dan Lee Towers te gast in het muziekprogramma. "Ik heb een hoop meegemaakt in mijn carrière, maar dit is gewoon fantastisch", aldus Lee Towers na het zijn van zijn onmogelijke duet.

Bekijk het fragment uit Onmogelijke duetten hierboven. Het nieuwe seizoen van Onmogelijke duetten is iedere zaterdag wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's