Shownieuws: Meer details over nieuwe 29-jarige liefde van Katja Schuurman

Shownieuws: Meer details over nieuwe 29-jarige liefde van Katja Schuurman

Er gingen al geruchten dat Katja Schuurman een nieuwe man gevonden zou hebben, maar nu is er eindelijk meer bekend over haar nieuwe liefde. Ze werd door weekblad Weekend op het terras gespot met een onbekende man, nu weten we dat het gaat om de 29-jarige Niek Schrijvershof.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: Meer details over nieuwe <em>29-jarige</em> liefde van <em>Katja Schuurman</em> Er gingen al geruchten dat Katja Schuurman een nieuwe man gevonden zou hebben, maar nu is er eindelijk meer bekend over haar nieuwe liefde. Ze werd door weekblad Weekend op het terras gespot met een onbekende man, nu weten we dat het gaat om de 29-jarige Niek Schrijvershof. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe liefdeVermoedelijk gaat het dus om ene Niek Schrijvershof, een ondernemer uit Pijnacker. Foto’s van de mysterieuze man zijn echter niet makkelijk te vinden: zijn Instagram account is afgeschermd en op Facebook is hij ook niet te vinden. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Katja Schuurman tijdens première Costa: "Ik heb een hele leuke man ontmoet" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Katja Schuurman en Thijs Römer spelen samen in nieuwe Netflix-film Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nieuwe liefde
Vermoedelijk gaat het dus om ene Niek Schrijvershof, een ondernemer uit Pijnacker. Foto’s van de mysterieuze man zijn echter niet makkelijk te vinden: zijn Instagram account is afgeschermd en op Facebook is hij ook niet te vinden.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV