Zien: S10 heeft bijzondere podiumrituelen voor optreden Songfestival

Zien: S10 heeft bijzondere podiumrituelen voor optreden Songfestival

Het is bijna zover voor de Songfestivalact van 2022: op dinsdag zingt S10 'De Diepte' in de halve finale. In Shownieuws verklapt zij haar podiumritueel.

Zien: <em>S10</em> heeft bijzondere podiumrituelen voor optreden Songfestival Het is bijna zover voor de Songfestivalact van 2022: op dinsdag zingt S10 'De Diepte' in de halve finale. In Shownieuws verklapt zij haar podiumritueel. Nick DrakeZe zingt namelijk een nummer van Nick Drake en neemt ze de omgeving in haar op: "Ik doe dan een beetje vrolijk in mijn hoofd, dan weet ik waar ik ben en kan ik bij mijn emotie komen." Bekijk het fragment van het interview met S10 hierboven. Volg alle hoogtepunten van het Songfestival 2022 bij Gids.tv. Bekijk ook Arjen Lubach maakt Songfestivallied in De Avondshow: Volgend Jaar Bij Ons (video) Bekijk deze video » S10 tijdens interview Songfestival: "Ben fan van Oekraïne Bekijk deze video »
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nick Drake
Ze zingt namelijk een nummer van Nick Drake en neemt ze de omgeving in haar op: "Ik doe dan een beetje vrolijk in mijn hoofd, dan weet ik waar ik ben en kan ik bij mijn emotie komen."

Bekijk het fragment van het interview met S10 hierboven. Volg alle hoogtepunten van het Songfestival 2022 bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's