RTL Boulevard over De Verraders: "De spanningen lopen heel erg op"

RTL Boulevard over De Verraders: "De spanningen lopen heel erg op"

<em>RTL Boulevard</em> over <em>De Verraders</em>: &quot;De spanningen lopen heel erg op&quot; Volgens RTL Boulevard is het in de huidige fase van De Verraders nu heel erg spannend en lopen de spanning ongelofelijk hoog op: "Het is iets dat je gewoon overneemt. Je ziet de stress bij iedereen gigantisch oplopen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wordt vrijdag in De Verraders Sylvia of Toine vermoord? Bekijk deze video » Steven imiteert Sylvia in De Verraders: 'Jamie zat te seinen met Lange Frans!' Bekijk deze video » Video: gevaarlijke verspreking van Steven Brunswijk in De Verraders Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard over De Verraders: "De spanningen lopen heel erg op"

Volgens RTL Boulevard is het in de huidige fase van De Verraders nu heel erg spannend en lopen de spanning ongelofelijk hoog op: "Het is iets dat je gewoon overneemt. Je ziet de stress bij iedereen gigantisch oplopen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's