ZIEN: Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt 2022 (video)

ZIEN: Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt 2022 (video)

Hieronder zie je SPOILERS voor de finale van Heel Holland Bakt. Lees hieronder op eigen risico.


Enzo Pérès-Labourdette is de winnaar van de 2022 editie van Heel Holland Bakt. Hij is een meester in het gebruik van moderne technieken in het bakken. Enzo won van mede-finalisten Tom en Zeinab.

Bekijk het fragment van Heel Holland Bakt hierboven. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: Dit is de <em>winnaar</em> van <em>Heel Holland Bakt</em> 2022 (video) Hieronder zie je SPOILERS voor de finale van Heel Holland Bakt. Lees hieronder op eigen risico. Bekijk ook Zien: Oud-winnaars Heel Holland Bakt blikken vooruit op spannende finale Bekijk deze video » Finale Heel Holland Bakt: Finalisten maken spectaculair bruidsbuffet Bekijk deze video » Enzo Pérès-Labourdette is de winnaar van de 2022 editie van Heel Holland Bakt. Hij is een meester in het gebruik van moderne technieken in het bakken. Enzo won van mede-finalisten Tom en Zeinab. Bekijk het fragment van Heel Holland Bakt hierboven. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.
TV :
ZIEN: Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt 2022 (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV